Alfred 4 år

Igår fyldte Alfred 4 år. Det var en skøn solskins dag med en meget glad dreng. Da han stod op og gik ud på badeværelset, kunne jeg høre ham synge: "idag er jeg 4 år, idag er jeg 4 år..." med den skønneste lille barnestemme. Sådan hvor man rigtig kan høre glæden, forventningen om hvad dagen mon bringer og se smilet i øjnene.

Jeg nåede at få hans fødselsdagstøj gjort klar, og han hoppede glad i det og stod model.


En lækker hoodie, syet efter hjemmebikset mønster, baseret på 2 forskellige Ottobre mønstre. Jeg havde en idé i hovedet om hvordan den skulle se ud, men kunne ikke finde et mønster, så jeg måtte jo lave et selv. Begge jerseyer er fra Videbæk.


Et par super bløde bukser i babyfløjl, købt i stof2000 da de havde 50% på alt i butikken fordi den skulle flytte. Mønstret er hjemmegjort og fyldt med detaljer, som jeg her har fremhævet med røde stikninger.


Og den morgenfriske fyr, som stolt viste 4 fingre frem, og havde svært ved at finde en grimasse der kunne passe. Min skønne lille dreng, som bliver så hurtigt stor.
Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Alfred 4 år

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.