UFO oprydning

Jeg har de sidste 14 dages tid arbejdet på at komme i bund med mine UFærdigtObjekter. Jeg kom næsten igennem en bunke - og det var FEDT! Der var kun 2 projekter tilbage. Så jeg begyndte at tænke kreativt, glæde mig til at klippe i stof fra skabene og glæde mig til at finde på nye kreationer. Lige indtil jeg fandt en pose - fyldt med UFO'er! Hrmf! Men jeg tog ja-hatten på, og er gået igang med posens indhold. Jeg VIL i bund med projekterne. Gider ikke alle de der lige ved og næsten ting som ligger. Og de ting der er strandet, er ting som gerne måtte blive færdige. Bl.a. ligger der en kjole, som jeg tvivler på at Alma kan passe, når den bliver færdig. Endnu mere surt.

Men disse bløde velour tulle bukser til Alma blev fluks færdiggjort. Så er der noget at tulle rundt i herhjemme. De er stadig liiidt for store, men hellere det end for små. Stoffet er købt for lang tid siden i stof2000.De er syet efter mit omtegnede onion 22'er mønster, som er tilpasset mine lange smalle børn.

Og 2 par bløde isoli stjernebukser, som dog har ligget i maks 3 uger - er også gjort færdige. Et par str 110 til Alfred og et par str 104 til Villads. Mønstret er fra Ottobre 6/2009 - og er det samme som jeg har syet nattøj af her på det seneste. Stoffet er købt i Videbæk sidste sommer, så det er skønt at se det brugt.


Jeg har dog svært ved at matche bukserne med nogle af de mange spraglede bluser drengene har, så skal vist lige have klippet og syet trøjer i samme stof også. Så kan de hver få sig et stjernesæt af tulle rundt i.

Og endnu en lang natkjole til Alma er blevet færdig. Syet i noget tyndt levende viscose jersey med skønne multifarvede striber. Stoffet er, som jeg husker det, købt i den lokale stof shops rodekælder, hvor man tit og ofte kan finde lækre sager!


Men nu vil jeg gå igang med en masse opgaver jeg har fået for på det kursus jeg pt går på. Her skal jeg få styr på mit kompetence cv, lidt positiv psykologi mm. Og jeg skal vist have bestilt et par bøger på biblioteket som skulle være gode. Jeg knokler på for at få foden indenfor på arbejdsmarkedet, og håber på at dette kursus kan hjælpe mig godt på vej.

Så kaffe i koppen, musik i højtalerne og igang med dagens opgaver.

Rigtig god torsdag derude :o)

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.