postmand Per fan

Alfred er stadig kæmpe fan af postmand Per. Han elsker at komme hjem om eftermiddagen efter en hård dag i børnehave, og slappe af til et par afsnit Per. Han er SÅ glad for den rolige figurs skønne væsen, og det er jo dejligt han sådan går op i noget, som ikke lige er lego :o)

Og da han var rigtig træt af sin mini mulepose, med en dum lomme jeg havde lavet indeni den, som besværliggjorde det at putte katten Emil og madkassen i posen, så var det ren win-win at jeg syede en ny og at den selvfølgelig blev med postmand Per på. Jeg har nemlig været så heldig at bytte mig til en rest postmand Per stof, og i gemmerne var der en rest blå halvpanama. Så var det jo bare igang med at applikere navn og figurer på. Figurerne er syet med alm. korte ligeudsting, så kanten med tiden vil flosse lidt op.


Og ja - nu har jeg en glad søn, som selv kan putte madkasse og katten Emil i sin mini mulepose og stolt bærer den til børnehave. Det kan godt være at de andre drenge går op i nogle langt mere action prægede figurer såsom Spiderman og Superman mm - men Alfred står ved at han elsker postmand Per.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.