barselsgave - igen igen

Rigtig godt nytår derude i blog-land. Mine symaskiner har været lidt stille her i julen, pga at vores smukke juletræ har taget pladsen. Men jeg glæder mig til at få bordet på plads imorgen, så jeg igen kan sy løs. Jubii

I mellemtiden har endnu et vennepar fået en søn - og endnu engang har jeg lavet lidt hjemmesyet til den lille nye verdensborger. Jeg kan simpelthen ikke lade være - det er SÅ hyggeligt at sy i de helt små størrelser. 

En lille julehue - bare fordi det er smadder hyggeligtOg et lille hygge-sæt med skønne flodheste. Er vild med pasformen på bukser og body, som begge er Ottobre mønstre.


De blev rigtig glade for det, da vi leverede på deres adresse den. 23. december. Men sådan en lille julebaby skal jo have sin julehue...

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.