Minnie Mouse

Her hvor vi har rundet nytår er jeg begyndt at længes lidt efter forår. Der hvor de smukke lysegrønne farver kommer frem i naturen, luften bliver varmere og solens stråler varmer dejligt i ansigtet. Mon jeg er den eneste??

I min længsel gravede jeg dybt i lager-skabene, og fandt lækkert gult ribjersey, og Minnie Mouse stof. Det er blevet  tryllet om til en bluse til Alma, syet efter slim mønstret fra Ottobre 4/2012, som jeg har brugt en del gange. Jeg ved nemlig at det sidder som ønsket på min lange smalle fis.

Jeg forestillede mig blusen sammen med et par stramme jeans - men Alma ville det anderledes. Hun havde straks set at hendes glimmer skørt fra H&M passede perfekt dertil - og sådan blev det :o)


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.