mulepose-weekend

Jeg fik fredag en brat opvågning på hvor dyre plasticposerne i supermarkederne rent faktisk er. Man tænker måske ikke sådan lige over det, men uha man får da brugt mange penge på de poser. Så jeg gik hjem og fandt stof i skabene. Div. halvpanama-rester og bomuldsstoffer. Klippede hurtigt 5 poser. Fandt yderligere 2 "glemte" UFO-mulere, som jeg altså måtte få færdig. De havde nu været undervejs i 5+år - pinligt!

Nå men der hvor tiden har budt sig i løbet af weekenden, har jeg syet mulere. For nu skulle det være. Vi skal blive bedre til at blive mulere, i stedet for alle de dyre plastic-poser.

En mulepose syet af en pink halvpanama-rest, og stribet afklip fra en mulepose jeg syede da Alma var lille. Inden i er den foeret med lækre pindsvin.


En mulepose syet af et stykke stof med kinesiske piger, som jeg fik i en stof-bytte-leg for flere år tilbage. Foeret med ternet bomuld.


En denim muler, hvor jeg ærlig talt ikke erindrer hvor jeg har det ternede denim fra. Men stykket kunne række til denne mulepose.


Og så de 2 muleposer, som har ligget halvfærdige i 5+år! Om jeg begriber hvordan de har kunnet ligge i min UFO pose SÅ længe - total pinligt. Men nu er de færdige! Og klar til at slæbe indkøb hjem i.


Manden min har afprøvet de første mulere på en indkøbstur, og de er fine. Så jeg skal have syet flere. Ja faktisk ligger der 2 mere på sybordet, men weekenden er jo kun så og så lang...Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.