oslo anorakken

Hold nu op hvor er jeg bare IKKE strikke-pige, men til gengæld er jeg jævnt stædig og vedholdende. Og det er lykkedes for mig at få strikket en anorak med hætte til Alfred. Den er strikket efter denne pickels opskrift klik klik - str 3/4 år - anede jo ikke hvor lang tid det ville tage mig. Har strikket den i ren bomuldsgarn Drops Paris, købt hos Tante Hanne. Jeg startede i december, strikkede resten i januar og så har den bare ligget i posen siden. Troede nemlig det var svært at afslutte hætten og hæfte alle enderne. Men til en skøn kreadag den 4. maj lykkedes det mig at få hjælp til at gøre den færdig. Og det tog sølle 15min at afslutte hætten og en halv times tid at få hæftet enderne. Og så gik jagten ind på de rette knapper dertil. Og det var faktisk også rigtig svært at vælge.


Da Alfred kom hjem fra VS - prøvede han den lige på. Og ja ja den er rigeligt stor! Men hellere det end for lille.


Jeg er pænt kritisk, trods min manglende erfaring, og synes ærmerne er blevet for stramme. Ved ikke lige hvad der er gået galt, for har fulgt opskriften. Men har nok strikket for stramt. Og trøjen er for tung. Lidt ærgerligt når det har taget så lang tid. Vil rigtig gerne strikke en til hver af ungerne i noget lækkert garn. Men ved ikke hvilket? Kan ikke så godt selv tåle uld, men aner ikke om ungerne har samme problem, da jeg ofte undgår det. Men mon jeg har tålmodighed til at strikke hele 3 trøjer mere? Nu har jeg denne og gå ud fra i størrelse, og kan tilpasse opskriften til mine slanke børn.

Men alt i alt er jeg jublende glad over at jeg er kommet igennem denne krævende opgave. Har lært mange nye teknikker via videoer på youtube, nu jeg ikke lige har en til at vise mig hvordan man gør.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to oslo anorakken

 1. Jeg er også lige startet på oslo'en, også første strikkeprojet her udover et par tasker som skulle koges og derfor ikke var synlig for fejl :-D
  Startede i sidste weekend i i april, og har lavet den første stribe tre gange, og hele kroppen to gange da jeg synes den første var for smal, og nu er jeg startet op første ærme, og har fattet magic loop, det er jo fantastisk :0) Er meget spændt op str. og om Lucas kan passe den, men ellers må jeg gíve den væk eller gemme den til Smilla ;)

  Kh
  Linda

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøejlse. Jeg er slet ikke så afskrækket fra den trøje. så overvejer SÅ meget om jeg skal finde pindene frem igen og få bestilt noget lækkert garn så alle 3 unger kan få en der passer dem til efterår. For det er jo mest bare rundt og rundt og dernæst frem/tilbage. Og har nu kæmpet mig igennem den første og er blevet SÅ meget klogere. Og nu kan jeg vurdere størrelsen ud fra denne.

  SvarSlet
 3. Super flot med de nye knapper :)

  SvarSlet
 4. Jeg er bestemt heller ikke afskrækket :) Er sikker på det ikke er sidste gang jeg laver denne (siger jeg kæphøjt uden at være færdig :P ) Jeg er bare så striks omkring det skal se perfekt og lige ud, hvis ikke bliver det pillet op, også selvom andre mener det ikke er nødvendigt, men ved bare jeg ikke vil give ham den på hvis ikke jeg er helt tilfreds selv, så heller strikke en ekstra gang :) Strikker i rasmillas tykke yndlingsgarn, det er omkring halv uld og halv bomuld, er ritig lækker, det kunne jeg bestemt godt lave i igen :)

  SvarSlet
 5. Jeg ædder en pølse lige nu forresten

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.