min smukke kløverpige

Hold nu op hvor har mine symaskiner stået stille i mange dage. Jobsøgningen, møder mm tager bare al min tid lige nu. Og jeg håber det snart giver pote og jeg får jobsamtaler og ikke mindst i sidste ende et job.

Men da jeg idag havde sendt en jobansøgning afsted - satte jeg mig hen til maskinerne og fik kreativt afløb. Det blev faktisk til ret mange ting på denne smukke solskins fredag.En jerseykjole til Alma, som egentlig lå i skammekrogen - men den er nu færdig. Mønstret er fra ottobre 4/2012.

Og så blev det til 2 sæt sommertøj med ekstra t-shirts. Et orange kløver sæt og et grønt kløver sæt, bestående at hjemmesyede kløver t-shirt efter et mønster fra ottobre 3/2012 og solnederdele. Fik gang i min plotter og fik plottet orange og grønne kløverblade, til at passe sammen med det lækre kløverstof. Og så lige et par H&M t-shirts pyntet med kløvere så der er en ekstra.
Og heldigvis blev Alma super glad for alt det nye tøj og stod gerne model, men først efter at hun havde været i bad og fået vasket alt skidtet fra legepladsen i børnehaven af! Hun er nemlig en af de piger som virkelig LEGER og bliver GODT beskidt!

Super god måde af afslutte en fredag på.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.