sommerhatte

I min måske naive tro på at sol og sommer er på vej, har jeg syet 3 sommerhatte til ungerne. De er syet efter mønstret i Gudebogen aka Børnetøj du selv kan sy 0-4 år af Elsebeth Gynther. Og de sidder SÅ fint på.


Alfred var ikke lige den mest villige model, hvorimod Alma gladeligt poserede med skæve smil. Villads har endnu ikke prøvet sin på. Der skal vist laves lidt flere hatte, for mon ikke de alle 3 bliver glade for dem, når solen engang får lidt mere magt over skyerne.

Er dog spændt på hvor meget kreatid jeg får, for jeg har nu sat gang i jobsøgningen og glæder mig til at få en job og bruge mine uddannelser til noget.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to sommerhatte

  1. Hvor er de bare flotte! Skønne modeller (ungerne!) og lækre farvekombinationer :-) Er selv vild med EGs mønstre. KH L

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.