Jens Hansen havde en bondegård

Lirum lirum laj...
Og der var en grise, geder, får, køer mm...

Et lækkert sæt juniorsengetøj er sust igennem maskinerne, så mindstemusen kan få det at putte i. Han får det i fødselsdagsgave imorgen og jeg glæder mig rigtig meget til at putte ham i det imorgen aften. Synes stoffet er så fint og farverigt, lige til at blive glad i låget af.. Er glad for at en kreakusine ville sælge det til mig.



Og så skal I da lige se Villads i sin sommerdragt. Det ser på billedet ud som om det er lidt for lange ben, men når han sidder ned så passer det med lige under knæet.



Nu glæder jeg mig bare til Villads' vågner imorgen og fylder 1 år. Synes det er vildt han allerede er så stor. Men desværre ar han kæmpet med mellemørebetændelse siden i tirsdags, og krydret det med en 3-dages feber og dertilhørende forfærdeligt udslæt overalt! Så hvor frisk han er imorgen må tiden vise. Håber han trods sygdom kan nyde sin store dag <3

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Jens Hansen havde en bondegård

  1. Du laver bare de dejligste ting <3

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha'.. jeg hygger mig og slapper af ved symaskinerne. Og så er det jo bare skønt at mine unger får lidt lækkert :o)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.