knickers i militærstil

Efter at have ringet til jobcentret, skrevet div. mails og tjekket op på jobnet, jobindex mm, satte jeg mig her til formiddag og tegnede homemade mønstret Viktor sammen til blot et for og et bagstykke, for at kunne lave et par prøve knickers til Alfred. Tegnede mønstret i str 74, for de mål passer på Alfred - ja og faktisk også Villads. Forlængede shortslængden med 4 cm og tilføjede bare en alm. løs linning af en 8 cm bred stofstrimmel.

Fandt noget blødt militærprintet stof i skabet og suste et par hurtige knickers igennem maskinerne imens Alma og Villads bombede værelset til med legetøj og Alfred sov middagslur.Da Alfred stod op af sin lur, måtte han lige stå model. De sidder udemærket på ham, buler en smule øverst bagpå ved linningen, så det kan evt. rettes til. Synes længden er fin til ham. Tror faktisk at det originale mønster str 74 vil passe Villads perfekt, evt en smule kortere. Underligt at mønstret er SÅ deform  eller mine børn er det. Alfred er en slank fyr og Villads en tyk prop, og alligevel vil de ende i samme mønster størrelse, bare med forskellig benlængde.

Så nu skal jeg lige have fiflet lidt med mønstret igen, og så skal der vist syes knickers med masser af detaljer, lommer mm til begge drenge.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.