retro biler og neon ugler

Symaskinerne har bestemt ikke stået stille de seneste dage. Har nemlig fået syet 2 par lækre knickers til drengene, som de skal have på imorgen, når vi skal slappe af i Djurs Sommerland.

Alfreds - som jeg kalder str 92 - er homemades Viktor str 74 med 4 cm ekstra benlængde. Og Villads' - som jeg kalder str 80/86 - er homemades Viktor str 74 uden ændringer. Stoffet med de mange biler er købt i stof2000, og de 2 par fik jeg ud af de 84 cm jeg havde, og der var nærmest intet spild.Alfreds er syet med mørkeblå stikninger og mørkeblå knapper, Villads' med lyseblå stikninger og lyseblå knapper.Alfred prøvede lige sine her til eftermiddag, og jeg synes de sidder SÅ godt på ham. Og han var selv ret så vild med alle bilerne og de store lommer.

Og så har jeg næsten færdiggjort Villads' fødselsdagstøj. Det har været undervejs i en 14-dages tid. Har syet en body str 86 efter ottobre 6/2012, hvor jeg selv har kortet ærmerne af. For fik først syet en str 86 efter ottobre 3/2013, som så bare er rigtig stor, og meget bredere end det andet mønster. Rimelig træls at mønstrene varierer SÅ meget i størrelse. Bodyen er pyntet med en ugle i strygestof. Figurens vektor har jeg selv designet i silhouette studio og plottet. Dejligt at få mere gang i min skæreplotter, selvom det bestemt ikke sådan bare er ligetil, men jeg måtte jo blive ved indtil det lykkedes. Og så har jeg syet er par bukser str 86 efter mit eget design. Der er store lækre lommer, som er markeret med neongrøn tittekant, ligesom overgangen mellem mælkedrengestrib og uglerne er markeret med tittekant. Og til sidst ar jeg syet en kasket med mælkedrengestrib udenpå og ugler indeni. Dog er den ikke færdig, da jeg har glemt at sætte kant på den. Så nu ligger den så Villads kan prøve den imorgen. Og kan han bruge den som den er, ja så gider jeg ikke sprætte den op, for den er ret fed uden kanten på. Så skal der bare lige en elastik i nakken af den.

Og så lige til sidst den store body, som selv min tykke lille dreng svømmer i. Men nu kan den ligge og vente til han vokser, og så pynte den med noget fedt når den passer.


Så nu er jeg næsten klar med hans fødselsdagstøj. Så skal der bare ligge syes et par bløde gaver også.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.