ufo'er til guldpigen

Jeg forsøger indimellem af få bugt med mine ufo'er (ufærdige objekter), som sommetider ender i en bunke, i bunden af en pose, bag skabet, ovenpå radiatoren osv osv. Det er underligt som projekter kan forputte sig, blive væk, lagt i skammekrogen og glemt - eller slet og ret blive uaktuelle!

Igår fandt jeg i bunden af min pose med ribstrimler 3 toppe, som har ligget klippet siden januar måned. Jeg huske dem tydeligt! Men havde ikke regnet med at finde dem i den pose. Da der alligevel var rød tråd og rib på coverlockeren, kunne jeg jo lige suse 2 af dem igennem maskinerne med det samme. Mønstret er fra ottobre 1/2013 str 104. Jeg synes nu de minder mere om str 110.Og Alma syntes vist de var fine, da hun lige vimsede rundt i den ene - og samtidig stolt skulle vise sin guldmedalje frem fra det børnehave OL de havde i tirsdags. Den medalje er bare det bedste hun har fået lææænge!! Og skal gerne følge hende overalt hvor hun går, står, sover og spiser.Og det er helt sikkert - jeg skal have syet den sidste af de ufo toppe som jeg fandt og mange flere. For de er SÅ hurtige at få igennem maskinerne og sidder rigtig fint.


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.