krea på stjernevej

Min fredag aften blev tilbragt i sykælderen på Stjernevej i Majbritts super gode selskab og med snurrende symaskiner og rigeligt af pepsi max. Og vi hyggede os og syede samtidig løs. Vi havde aftalt at lave en sew along efter samme mønster - nemlig et lækkert knickers mønster fra ottobre 3/2013.

Undervejs fik jeg syet lidt forkert sammen og slap ikke for at sprætte op - men det kan jo smutte når man snakker mere end man syr hmmm - ups. Men det er vist bare sådan det er når man hygger sig.

Det er dog lykkedes af få de lækreste knickers syet til Alfred i skøn ensfarvet poplin fra stof2000 og en stump rib fornemt leveret til døren idag. Jeg er noget spændt på hvordan det tynde bomuldsstof klarer sig i brug, men det måtte testes. Der er snydegyld, bæltestropper og baglommer med klap og knapper og det hele. Og Alfred har godkendt dem og jublede over lommerne med det samme <3Desværre har han ikke de længste ben i verden - så knickersne er endt med at have den der længde hvor de ser ud som om det er for lange shorts eller bukser der er for korte. Super ærgerligt.

Men et er helt sikkert. Jeg GLÆDER mig rigtig meget til næste gang jeg skal være krea på Stjernevej

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.