angry birds knickers

Alma er vild med Angry Birds og spiller det gerne på iPad'en når hun sidder og slapper af med den. Og da hun var så heldig af få nogle lækre knapper med Angry Birds, så fik jeg den idé at jeg ville sy et par knickers til hende efter mønstret i ottobre 3/2013 - og pynte dem med knapperne og strygestof. Alma har selv valgt at det skulle være rødt mælkedrengestribet stof - hvilket jeg kun kunne bifalde. De er syet i str 98 jf mønsterarket- gjort en smule kortere i benene, da jeg ellers syntes de var for lange.


Jeg har så bikset med at få lavet figuren i strygestof, hvilket viste sig at være knap så nemt, men det lykkedes da. Og jeg har noteret mig at det er vigtigt at lade en tynd konturstreg køle godt af, INDEN jeg piller folien af ved påstrygningen! Derfor har denne fugl lidt skønhedsfejl.


Bagpå er der også de fine knapper - og så har jeg lavet logoet i strygestof og sat på det ene bukseben. I H&M fandt jeg en T-shirt, så sættet var komplet.


Da Alma så dem, udbrød hun: "de er fede mor" - og så var det ligesom på plads hihi. Og træt efter en lang dag i børnehave fik jeg lokket hende til at prøve sættet. Og de sidder helt perfekt på hende, måtte ikke være mindre over måsen, men passer. Så nu har hun dem når vi skal på ferie i september, for det er da lidt som om sommeren er forsvundet! Sådan går det går nogle projekter tager længere tid end først planlagt hihi.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.