søndagshygge

Jeg er så privilegeret at jeg i dag har et par timer - næsten helt for mig selv. For Villads bobler løs i barnevognen lige nu. Alma og Alfred er afsted til Randers ugen med Betina, (som ringede og spurgte om hun ikke måtte låne dem) for at høre Muddi og Salamidrengene og hoppe i hoppeborg - så de kommer nok trætte tilbage lidt senere. Og Torben er jo frivillig som fotograf på smuk fest i Skanderborg, som han er hvert år.

Men for mig mundede det ud i et par timer ved symaskinerne. Og jeg kastede mig over et projekt som har ligget i nogle måneder - næsten færdigt og så alligevel ikke - total dødssejler. Men spisesmækker til drengene har ligget klar til at få kantbånd på, hvilket jeg ikke har gidet da det ikke er et særlig inspirerende projekt. Men nu blev de færdige.

Indkøbte i april/maj måned (tror jeg) nogle små håndklæder i Jysk. De har så fået klippet et snit ned i midten og skulle bare kantes med skråbånd. En blev helt færdig, og er nu testet i brug i flere måneder - og fungerer fint. Så hvorfor resten ikke formåede at blive færdige - tja...

Men her er de så: 6 blå smækker med trykknap - til den tynde hals. Og 5 grønne (den 6. er den som har været færdig i måneder!) med bindebånd, til den lidt tykkere hals.


Og jeg tror jeg er så heldig at Villads sover lidt endnu - så måske flere småprojekter fra bunkerne kan blive færdige!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.