blue star

Jeg har på udsalget fået købt en lækker molo bluse til Alfred, og da jeg finder den frem fra skabet ser jeg at den har den fedeste detalje bagpå, hvor raglan-ærmerne mødes midtbag og lukker nakken af. Det giver en fed effekt på blusen og mange nye muligheder.

Så jeg har været igang med at tegne et raglanbluse mønster om, klippe og klistre. Syntes det så vildt underligt ud, og kunne ikke bestemme mig for om det var helt umuligt at lave selv. Så besluttede mig for at klippe og sy en hurtig testbluse, for at se om det overhovedet så pænt ud.

Den hurtige bluse er syet i grå isoli og med blå ribkanter og en stjerne til pynt. Har forsøgt at lave pyntestikninger med coverlockeren, men den springer ligesom et par sting over, når den skal over samlingen midtbag i nakken, så det skal der lige øves lidt mere i, så jeg finder en bedre indstilling af maskinen. Til testblusen syede jeg lige en ekstra gang oveni af ren dovenskab.


Men vigtigst af alt, så er mønstret præcis om jeg gerne ville have det til at være. Buen bagpå er perfekt.

Og så skulle den jo lige prøves på af smuksakken:


Og den sidder SÅ fint på ham - så nu kan jeg få tegnet det op i flere størrelser og få klippet nye lækre bluser til drengene. Få eksperimenteret med et miks af ensfarvet og spragle stof - kontrast syninger og rib. Det skal nok bliver super sjovt.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.