en lille hyggegave

Jeg har idag være på besøg hos den mest fantastiske familie. Blev hjertevarmt budt velkommen ind i det hyggeligste idylliske hjem placeret i bakkerne midt i ingenmandsland - og var solgt. En skøn oplevelse at få lov at møde dem - håber det sker snart igen.

På forhånd havde jeg bedt denne skønne kreakusine om mål på hendes smukke børn - så jeg lige kunne suse lidt igennem symaskinerne til dem. For jeg havde på fornemmelsen at lidt hjemmekrea ville falde i god jord - og så er det dejligt lige at lave en lille hygge-gave bare fordi...

Til den lille fyr på 7 måneder havde jeg lavet et lille sæt med body og buks i str 68 i blødt stribet jersey - prydet med en enkelt neonstjerne.


Og en undertrøjebody str 68:

 
Og til den smukke pige på 5 år et sæt med stjernetop og solnederdel:
 
 
Og jeg var helt solgt da hun straks hoppede i dette sæt - og vildt glad for at det bare passede lige på en prik, da hun er en slank pige.
 
Jeg nyder når en smule hjemmekrea bliver taget så godt imod. Og glæder mig til jeg forhåbentligt snart mødes med familien igen.
 
****
 
Jeg har syet et sæt magen til, til Alma, som jo også er slank men knap så høj - og hun var også meget glad for sit sæt.
 
 
Og heldigt hun lige havde de matchende leggings i skabet...
 
Dagen idag blev rundet af med et besøg i den farlige stofbutik i Videbæk - hvor der kom en del lækre sager med hjem.  

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.