kommende kreaprojekt

Jeg har et nyt kreaprojekt på bedding. Jeg har indkøbt bævernylon, gjordbånd, d-ringe og meget andet. Og så går jeg og fintænker et strygestof motiv og indkøb af neonpink tittekant fra BettyP. Og det hele skal munde ud i en lækker taske til Alma, efter stof2000 nye skoletaskemønster. Dog vil jeg - typisk mig - nok tilføje detaljer som ikke findes på mønstret. Synes nemlig at en lille lomme eller to indeni er et must. Og en nøglering eller en karabinhage indeni. Og så skal der helt sikkert syes matchende penalhus og pixibogs etui dertil.


Jeg er helt spændt på om tasken bliver som jeg forventer - men får nok først kastet mig over syningen af den i næste uge - også hvis jeg nu lige skal have bestilt lidt pipingbånd osv. For sjovt nok ligger der lige et par andre projekter på sybordet, som allerede er klippet og klar til syning.

Håber på lidt kreatid i weekenden, som ellers bare skal nydes med ungerne <3

go weekend

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to kommende kreaprojekt

  1. Det ser rigtig spændende ud, glæder mig til at se det færdige resultat. Er sikker på den bliver lækker og at trunten bliver lykkelig.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.