hjemmelavede pakkekalendergaver - hot og not?

Herhjemme får ungerne i december måned pakkekalender. Og med 3 børn skal der i den grad tænkes kreativt, for at det ikke udelukkende er skrammel dimser og dutter der er at finde i gaverne. Og for at det alligevel er noget som bringer lykke når det pakkes ud af det glinsende indpakningspapir.

Da vi var på ferie i Grækenland hæklede jeg løs, og kom hjem med en stor pose ufærdigt legemad, som manglede fyld og afslutning. Og nu kan jeg godt mærke at december begynder at nærme sig, så har atter fundet hæklenål, garn, fyld og ufærdigt legemad frem. For det tager altså tid at sidde og nørkle med om aftenen, når ungerne er puttet i seng.

Men indtil videre er der da blevet lidt færdigt:


Her er en melonskive, en pære, 2 træstammer og en flødebolle og 3 små kiks med cremefyld. Og sidst med ikke mindst en skøn jordbærkage med flødeskum på toppen. Og jeg ved det hitter hos ungerne med det legemad, og der i stor grad bliver leget med det i deres elskede Ikea legekøkken. Og hvad gør det så at det måske ikke er perfekt hæklet, ungerne er jo ligeglade og jeg er stadig ret så nybegynder. Men har jo sat mig for at lære det og bliver da også bedre. Og heldigvis er der jo videoer på bl.a. drops hjemmeside som igen og igen kan vise hvordan man gør. Opskrifterne er købt hos Anitas Hæklerier, som findes på facebook.

Jeg har stadig mange ufærdige stykker legemad liggende, men mon ikke jeg når det hele inden 1. december? Og jeg glæder mig som et lille barn til at de får det i deres kalendere, især forbi jeg i den grad har lyst til bare at give dem tingene med det samme, og ikke gemme dem! 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to hjemmelavede pakkekalendergaver - hot og not?

  1. Du ved jo jeg synes det er hot :)
    Du er blevet vildt sej til det hækleri!
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Tak Micha - jeg synes også selv det er hot med det hjemmehæklede mad. Ungerne leger i perioder rigtig meget med det vi har allerede, så tror bestemt at lidt nyt at dække bordet med vil bringe glæde. Og har en del mere undervejs jo...

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.