#bxkreaudfordring

Jeg har jo frivilligt indvilliget i at deltage i bx-krea-udfordringen, hvor der skal syes, hækles, strikkes, klippes og klistres af materialer fra lager. Det går ud på ikke at købe nye materialer resten af 2014.

Og ja det bliver i den grad en udfordring, men mit lager er ok velassorteret og fylder pt bare for meget efter shopping i Videbæk. Så det er sundt nok at få brugt fra lager.

For at jeg forhåbentligt sidst på året kan vise at mit lagers omfang er skrumpet ind, vil jeg nu bekende mine stof-synder og vise hvordan det ser ud lige nu. Og nej det er ikke så ryddeligt og fint som det plejer at være - men et hverdagsbillede.

 
Skab 1: I dette skab ligger der primært isoli, jersey og rib. Derudover har jeg i mapper og kassetter mønstre og Ottobre blade og er par bøger. Og der er også strygestof, lynlåse mm i kasserne. Derudover lidt krea-materialer til ungerne.
 
 
 
 
Lige bagved mit sybord står der en stor plastkasse, med store denimstykker og lidt rester i. På radiatoren ligger en lille bunke helt nyt stof. Desuden er der en sæk med stof jeg har til salg - og poser med nyt stof fra Videbæk på gulvet. Ikke kønt, og når udfordringen er slut, skulle der helst ikke være noget tilbage på gulvet.
 
 
 
Skab 2: Her ligger der jersey i alle mulige prints og mønstre. Og rib. Desuden har jeg 3 kasser med sytråd, og i plastkasserne ligger der ufo-projekter, elastik på rulle mm. Under skabet står der små plastkasser med trykknapper, mønstrede og ensfarvede bånd, sytråd mm. Kasserne under skabet skulle gerne kunne få en plads indeni et skab, når udfordringen er fuldført.
 
 
 
Skab 3: Her ligger faste stoffer. Mønstret og ensfarvet bomuld, babyfløjl, denim, mælkedrengestrib, halvpanama og lidt tyl og satin mm til udklædning. Desuden er der knapper, anoraksnor, skråbånd mm i kasserne. Det bliver nok sværest for mig at få brugt noget fra dette skab, men nu ser vi. Der skal jo nye bukser og nederdele til når ungerne vokser som ukrudt.
 
 
Ovenpå skabet står der kasser med garn, sytråd på store ruller, og lidt andet. Eftersom jeg ikke strikker og hækler meget - så regner jeg nærmest med at dette forbliver som det er.
 
Jeg håber på at denne udfordring får bugt med en stor del af mit stoflager, at ungerne og jeg selv får masser af lækkert tøj i efteråret. At jeg kan få syet lækre gaver. At jeg kan får syet flere lækre tasker. At jeg kan undgå at have materialer liggende på gulvet, stoppet under skabene osv. Det er bare sørens svært at lade være med at købe lækre stoffer ;o)

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.