mulepose

Endnu en UFO er blevet færdig. Jubiii det er skønt! 

Denne gang en sammenstykket mulepose, som havde mistet sin ene halvdel, fordi den var fyldt med lim efter applikationer jeg havde pillet af. En sød kreakusine sendte mig et stykke stof, som vi var enige om måtte være samme farve. Men nej. Så jeg måtte tænke kreativt. Delte posen over og lavede bunden den lyse farve, hvorpå navnet allerede var applikeret, og syede en tittekant på som detalje i overskæringen, for at bryde med den nye farve.


Foeret er stof fundet i min diskrete lager-beholdning, og som matchede de 2 yderfarver godt. Og så er jeg stadig lidt vild med ugler, selvom nogle sikkert synes de er ved at være "so-last-season" agtige :o)

Jeg må videre med endnu er på muleposer fundet i UFO bunken. Og desuden har jeg et halvstort projekt på bedding, som ikke foregår ved symaskinerne.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.