muleposer

Jeg er blevet SÅ træt af at flytte rundt på bunker af UFO'er på mit sybord og i mine kasser, så nu er jeg begyndt at sy dem hihi.

Her har jeg fået færdiggjort 3 muleposer, som blev påbegyndt på 2½ år siden, imens Villads stadig lå i min mave og intet navn havde. For Alfred skulle have en fin mulepose når han skulle starte i vuggestue. Der var masser af figurer på alle 3 poser, som skulle applikeres. Men altså, nu går Alfred i børnehave, og Villads i vuggestue. Alle applikationerne er pillet af og Villads' pose har fået navn på - det havde han ikke fået endnu da poserne blev påbegyndt.

Nu er de færdige! En til hvert barn - så må vi se om de bliver brugt.
Og der ligger endnu en pose til Villads, som jeg mangler stof til. Men en sød kreakusine har sendt noget med posten til mig, og det venter jeg på. Og så satser jeg på den også snart er færdig.

Udover disse ligger der 3 andre muleposer som er undervejs. Har sat mig det mål at de skal være færdige i denne uge - håber på at nå det.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.