Lucia-pigen

Alma skulle gå Lucia den 11. december. Hele ugen op til den store dag, gik hun og sang og øvede herhjemme. Det var så sødt. Og jeg købte nye råhvide strømpebukser en hel ugen inden den store dag, for at vise min støtte og dele hende spænding. MEN - den 10. dec om aftenen måtte jeg til min gru konstatere at der IKKE var en hvid bluse i Almas tøjskab! Yaiks. Mig ind i stof-lagret og kigge, for vidste der var noget brugbart et sted. Og jubiii råhvidt lækker men lidt løst ribjersey lå og puttede sig. Så imens jeg hyggesnakkede med svigerforældrene, klippede, syede og pressede jeg en bluse på 25 min! Svigermor var dybt imponeret. Jeg blev lidt ærgerlig over at blusen var løs i halsen, grundet det løse stof og at jeg glemte at tillægge sømrum, men den måtte bruges som den var.
Og så lige min lækre Lucia-pige på den store dag...

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.