Mascha og Bjørn-boxershorts

Villads er skudt i Mascha og Bjørn, som jeg vist tidligere har fortalt. Jeg synes det er så sødt, at han griner med, når han sidder med iPad og ser tegnefilmen. Efter at have syet et hyggesæt til ham, var der stadig lidt stofrester tilbage. Og da jule-boxershortsene nu var et hit, så greb jeg saksen og klippede løs i resterne.Jeg øver og øver i at få min coverlocker til at sy pæne stikninger ovenpå samlingerne. Og det lykkes bare ikke altid særlig godt. Men øvelse gør vel mester?? Og ellers må jeg prøve med noget andet sytråd, for det har før været løsningen.


Og de er et kææææmpe hit!! Han er SÅ glad for dem, kan slet ikke vente på at de bliver vasket og klar til brug igen...


Heldigt at der var rester til hele 3 par boxershorts...

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.