Mascha og Bjørn sæt

Villads ELSKER Mascha og Bjørn!! Som i virkelig favorit tegnefilmen på iPad'en når der skal slappes af. Han fniser og jubler over Maschas små finurligheder, og lader sig måske endda inspirere?? Yndlingsafsnittet er det hvor Bjørn syr adskillige nye kjoler til Mascha fordi hun konstant griser sig til. Jeg tager det som en kompliment hihi


Nå men da Kröl så pludselig for ca 1,5 måned siden havde jersey med de berømte figurer på til forudbestilling, måtte jeg bare lægge en ordre ind! Og jeg ventede tålmodigt på at stoffet skulle komme på lager, og til sidst ende i min postkasse. Og da Villads så stoffet og hans øjne funklede, så vidste jeg at jeg havde ramt plet!

Jeg fik syet et blødt sæt tøj. Faktisk havde jeg først ignoreret Villads' ønske om bukser, og kun syet bluse og baggyhue, men skuffelsen var stor, da der ingen bukser var. Så hurtigt måtte jeg få et par syet. Jeg synes de er lidt nattøjs-agtige, men Villads er lykkelig! 


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.