MG-muler

Min ældre mandlige kollega er en hjælpsom fyr. Han lader mig køre med til og fra arbejde, de dage jeg spørger om et lift. Og han har afvist at ville have noget for den dejlige gestus. Det er for mig en kææmpe hjælp, og jeg har haft hovedet lagt i blød, for at finde frem til en lille gave jeg kunne give ham, som mange tak for hjælpen. Han er vild med MG-biler og ejer selv 2 eller er det 3 biler af det mærke. Ja faktisk har jeg haft fornøjelsen af flere gange at få et lift hjem fra job i hans veteran-bil. Og hvordan får man sagt tusind tak for hjælpen..?

Da jeg endelig fandt på hvad jeg skulle give ham, var det ikke så svært. Jeg har derfor syet man en mulepose, og pyntet med MG-logo udenpå. Der er rødt foer i, og røde stikninger som detalje. For hver dag på job, har han en gammel udslidt mulepose med. Den kan nu opgraderes til en ny.


Og da det nærmer sig jul, har jeg fyldt lidt vin, øl og lakrids i posen. Så håber jeg han kan li' det også. 


Om ikke andet - så er det min bedste måde at sige tak for hjælpen, og glædelig jul på... Og jeg er spændt på at give ham posen på jobbet idag, da han går på ferie når dagen er omme.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to MG-muler

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.