glaskunst

Jeg har da helt glemt at vise det færdigbrændte glas, som Alma og jeg var på workshop og lave. Pga. sygdom, ferie mm har vi ikke kunnet komme afsted og hente det, men har spændte gået og ventet på at det lige kunne komme til at passe. Men i onsdags kunne vi endelig få det afhentet. Og da vi kørte ud mod glasværkstedet var vi begge spændte, Alma nok faktisk med sommerfugle i maven og det hele. Og hold nu op jeg synes det er blevet helt fantastisk. Ej men jeg er SÅ positivt overrasket over at vi har formået at lave så fine ting, i en kreativ verden vi aldrig før har prøvet. Jeg er smask forelsket i Almas fantasifulde ugle, som hun så smukt har sammensat. Og hun er heldigvis pavestolt over den lille finurlige figur, som indtil videre, har fået en fin plads i vores stue.Og Alma nåede også at lave en lille skål, med små glasflager, placeret imellem 2 stykker glas. En lidt anderledes måde at lege med glasset på.Jeg fik lavet mig 2 små juletræer, med gaver under. Træerne er lavet af små glasstykker i forskellige grønne nuancer, limet på et stykke trekantet glas. Og gaverne var lidt noget fifleri at få lavet, men de er blevet rigtig gode. Og det hele er blevet monteret på et lille stykke birketræ. Jeg er vild med kombinationen af glas og træ, synes det giver den helt rigtige finish. Kan kun sige jeg virkelig glæder mig til vi rammer julemåneden, og de kan komme frem og stå i stuen.Og fremover kan vi nu servere snoller til fødselsdagene herhjemme, på dette smukke dannebrogsfad. Jeg kan slet ikke beskrive hvor smukke farverne er i fadet, og hvilken glød det har.Torsdag aften var jeg igen i glaskunstnerens værksted og lege med de smukke farvede glasplader. Og jeg kan kun sige at jeg virkelig glæder mig til få de færdige ting hentet endnu engang. Og jeg er glad for at jeg har booket endnu en aften i det kreative univers.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.