kolde morgener = huetid

På en trist og grå dag som denne, hvor man er alene i huset med 4 feberramte poder, er det skønt at kunne stå i kreahjørnet og klippe løs i skønne bløde stoffer, alt imens ungerne slapper af med tegnefilm og legetøj i hele stuen. Man kan  stå og kombinere sig frem til nye lækre kreationer. Og rode på den kreative måde. Og bum... så kommer en lille hæs barnestemme og afbryder ens kreative tankeproces: "moar - jeg vil gerne have en nye hue". Lynhurtigt stopper den kreative tankeproces og man skubber stoffet til side på klippebordet, så der bliver plads til at klippe huer. I skabet bliver stoffet sirligt udvalgt af glade barneøjne. Mor klipper og yngstesønnen er selv med til at sy den ene af 2 nye huer. 20 minutter senere er han 2 lækre baggyhuer rigere, som matcher vinterjakken.  


Og en glad og smilende dreng står gerne model, trods feber og hæs nærmest manglende stemme. Så gør man klar til at vende tilbage til sine egne kreative syslerier og man skal lige til at pakke mønstret på huen væk, da endnu en hæs barnestemme lyder: "moar jeg vil da også have nye huer når han har fået, og den ene skal være Star wars". Og der peges ind i skabet. Starwars stoffet fiskes ud, sammen med et skønt digitalprint m biler. 2 huer bliver hurtigt klippet og syet. Endnu en tilfreds dreng, trods feber og hoste. 
Tilbage på klippebordet kan man nu få styr på det der blev skubbet til side. Der blev da trods alt klippet 5 nye stykker tøj til mindstepoden, samt udviklet et mønster på en bodykjole str 80. 

Nu nyder jeg lige 5 min foran brændeovnen....


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.