snemænd i oktober

I de her dage er der rigtig mange der mailer til mig, for at få tilsendt mit elefanthue mønster. Det gør mig rigtig glad, at andre har lyst til at anvende mine mønstre til privat opsyning. Og jeg beklager at jeg endnu ikke har fået løst hvordan jeg får linket til at virke på bloggen.


Men her til morgen er mindstemusen og jeg hjemme. Hun er syg med bræk og opkast, men klarer sin første omgangssyge flot. Lige nu sover hun i tremmesengen i det kølige soveværelse. Og vaskemaskinerne kører på højtryk. Og ja jeg har heldigvis 2 vaskemaskiner - hvilken lykke! Jeg har listet mig til at klippe i lidt snemandsstof imens brændeovnen knitrer lystigt ved siden af mit kreahjørne. Og selvom vi "kun" har midten af oktober, synes jeg at det skønne snemandsstof godt kan komme på banen. 

En elefanthue er klar til efterårets kolde morgener. 


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.