Halloween nærmer sig

Det er småkoldt og blæsende udenfor. Bladene hvirvler rundt og samler sig i bunker i hjørnerne. Vi har sat lidt efterårshygge op ude ved vores hoveddør. Æblekasserne og de små orange flasker er købt hos "Havefolkets lagersalg". Villads har med stor iver samlet de mange smukke kastanjer, og slæbt dem med hjem i sin rygsæk. 

Indenfor har jeg stået på hovedet i min restekasse. For jeg vidste der skulle være en lille bitte rest med Casper det venlige spøgelse. 

Og indtil videre er den lille rest omdannet til en lækker elefanthue str 52 og en lille hue str 45-46cm. Jeg måtte lige lave et mønster der passede til Vilja. 


Mindstemusen med hue på


Nu er jeg spændt på om jeg kan få lidt mere ud af resten, eller den er for lille. 


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.