army striber

army striber -  nu tænker du nok at varmen er steget mig til hovedet?? Men nej ikke helt :o) Jeg har til gengæld fået syet 2 par lækre racer shorts til Alma inkl. en lækker vendbar kasket som matcher.

Det ene par shorts er den lækreste tøsede army bomuld som har fået en sart lilla kant på.


Det andet par shorts har lækre tøsede striber i rød/lyserød mix. Og jeg er yderst tilfreds med kasketten - især den stribede side hvor alle striberne er klippet så de passer sammen og danner en stjerne i toppen af kasketten.


Så nu er der lidt mere tøj til Alma her i varmen. Håber hun kan li' det når hun ser det...

Jeg må videre med lidt tøj til drengene - har en rimelig stor bunke lige ved og næsten færdige projekter liggende på sybordet. Grunden til det er vel egentligt at jeg hev hele lørdag ud af kalenderen og kørte vestpå sammen med en veninde, for at sidde og sy en hel dag hos en veninde. De dage når man virkelig noget. Krea-hygge med kreaveninder imens symaskinerne suser afsted, kaffen er varm i koppen og man knevrer løs! Og ingen børn at skulle hygge om imens - udover alt det tøj der i mit tilfælde kommer igennem maskinerne til sveskerne. Det er energi på kontoen med sådan en dag... Og nu kan jeg lægge sidste hånd på det hele - og forhåbentligt få skønne varmende knus i tak af mine unger som elsker når jeg syr til dem.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.