store rummelige tasker..

Jeg har bestemt mig for at sy noget til mig selv - og har i første omgang kastet mig over at sy nogle tasker. Jeg mangler simpelthen rummelige tasker, både til når jeg skal afsted med ungerne og have en masse med til dem. Og når jeg skal til kreadag med kreapigerne, og skal have en masse sygrej med mig.

Jeg har Onion 6008 mønstret på lager, og har forelsket mig i en bestemt taske. Så den har jeg de sidste par dage fået syet. Jeg startede med at finde brugbare materialer i skabene..


Tasken er nemt syet, lidt ligesom en almindelig mulepose med en dobbelt lomme udenpå. Og elastik imellem yderstof og foer, så den krøller lidt sammen og dermed lukker sig lidt. Næste taske jeg syer, der skal jeg lige huske at stikke kanten imellem foer og yderstof ved åbningen INDEN jeg syr elastik i. Den drillede mig lidt med ringene, de første fik jeg slået skævt i - så af med dem, indkøb af nye ringe og vupti - en ny lækker og rummelig taske til mig. Den næste jeg syr skal være en anelse større, men det er nemt rettet til i mønstret.


Så skal jeg bare finde ud af hvilken taske jeg nu skal sy...

Rigtig god pinse derude :o)


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.