en lækker sommertrold og Dronning Elsa

Her til morgen kom Villads afsted i vuggestue i noget af sit nye tøj. Vejrudsigten sagde regn, så det blev lange bukser og en lækker motorcykel T-shirt. Og den lille fyr blev i går klippet og blev virkelig korthåret! Total sommertrold.


Og Alma har længe plaget om at jeg skulle sy en Dronning Elsa kjole til hende. Jeg har haft held til at finde materialer på restebordet i S&S, og bestilt lidt hjem hos stof2000 også. Og nu skulle det altså være. Så her til morgen tegnede vi en skitse - og jeg gik i gang med at omdanne et blusemønster til den ønskede kjole. Egentligt mere enkelt at sy end jeg lige troede, selvom de små grå kom lidt på arbejde.


Og her små 3,5 time senere står denne smilende pige endelig i sin Elsa kjole. Og ja den har nogle fejl. Bl.a. blev bådudskæreingen i halsen for vid i det, så måtte lige sy et indsnit ud over skulderen. Men det fik den faktisk bare endnu bedre pasform af.


Overvejer om jeg i aften skal pynte slæbet med lidt iskrystaller i turkis og sølv glimmer strygestof - for det mener jeg at jeg har på lager. Hvis jeg altså kan stryge det fast på det organza stof. Men kan da heldigvis lige lave en lille prøve i en rest stof først.

Og så lige kjolen på en bøjle så man kan se hvor enkel den er 


Og lige mønsterdelene til toppen. Skørtet er bare et rektangel som er rynket ind. 


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to en lækker sommertrold og Dronning Elsa

 1. Nuuij hvor er Villads da utrolig kær. Rigtigt flot tøj du har syet til ham.
  Og jeg kan da virkelig godt forstå, at Alma ser så stolt ud, i den super smuk Elsa-kjole, du har fået bikset sammen :D

  SvarSlet
 2. Mange tak - Villads er blevet noget så fræk med det nye hår og i sit nye tøj.

  Og ja Alma er rimelig solgt til kjolen - så håber den bliver brugt meget fremover :o)

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin den kjole. Jeg har fundet pailletstof i Stof2000. Men hvad hedder det stof, du har brugt til skørtet? Og er det chiffon, som slæbet er lavet af?

  SvarSlet
 4. Jeg mener at det er noget strækbart "gymnastik-agtigt" stof skørtet er i. Og det fungerer super godt.

  Slæbet er noget organza tyndt stads jeg blot satte en tynd kant silkebånd på med brede zigzag

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.