T-shirts

Sommeren er over os. Og mine børn mangler i den grad T-shirst. Jeg har idag klippet 6 stk og er godt igang med dem allesammen. Ren masseproduktion. 


Den første er færdig. En T-shirt str 92 syet i lækker grøn jersey m hvide stjerner. 

 
Og der er selvfølgelig en lille diskret detalje i form af en strop i sidesømmen. Synes det giver ret meget. 


Den er syet til at skulle bruges til de army shorts jeg tidligere har vist. 


Et lækkert sommersæt til Villads. 

Og nu skal de resterende 5 T-shirts også lige færdiggøres...

****

Mine svesker ELSKER deres legekøkken. Ig Alma spurgte idag efter en dug til deres bord. Og ja så lurede jeg i mit lager og syede denne runde dug til dem. For der skal jo ikke mangle noget når de dækker fint bord med hæklet legemad, kopper og tallerkener. Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.