dagen før dagen

I dag er det dagen før dagen hvor jeg blev mor for 3. gang - for i morgen fylder min mindste sveske Villads 2 år. Og jeg glæder mig. Håber han får en rigtig hyggelig dag.

Jeg har fået syet det sidste tøj færdig her til aften, for hvem siger man skal være i god tid?? Eller... Og mit største dilemma er nu hvilket tøj han skal have på i morgen? Det bliver jo shortsvejr, så de lange bukser og tilhørende bluse bliver pakket ind til gave. Og jeg må så tænke over hvad han skal have på..

Nå men jeg har jo allerede vist en del frem her på bloggen - det sidste kommer nu.

Et par fløjlsbukser i lækker limegrøn, med en masse detaljer. Samme mønster som altid fra Ottobre. Har for første gang brugt nitter til at forstærke lommehjørner med, for har desværre oplevet at drengene kan være så hårde ved deres bukser, at de får dem flået i stykker ved lommerne.

 
Og så lige en T-shirt med stjerner og én med motorcykler på - som begge matcher bukserne. Og en bluse med busser - da han elsker busser og råber højt hver gang han ser én når vil går rundt i byen.
 


Og så havde stof2000 da lige fået stræk piping på lager da jeg var forbi i dag, og der måtte altså noget med hjem. Og ikke mindst testes med det samme. Det blev til denne T-shirt.


Det var ok nemt at bruge, føles som lækker kvalitet og så giver det jo en fantastisk detalje på sådan et raglanærme. Desværre synes jeg det er ret pebret til 13 kr/m - men altså, nogle ting koster jo bare..

*****

Og Alfred havde valgt stof til endnu en T-shirt, nemlig én med motorcykler på og så gule ærmer, hvad ellers? hihi - og heldigt stoffet kom ud af skabet, ellers havde det været for kort. Der var heldigvis lige præcis nok - og mon ikke han bliver glad for den..


Nu vil jeg have pakket gaver ind, og gøre klar til mindstemandens store dag i morgen..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.