Søren snegl og hyldeblomsterne

Jeg er i gang med at få syet tøj til ungerne af nogle af de jerseyrester jeg har liggende. Blandt mit guld fandt jeg et stykke med de lækre Znok snegle på. Målte og målte og stykket var præcis langt nok til at Villads kunne få sig en bluse i det. Og så måtte jeg på jagt i skabet efter stof som matchede dertil i farve mm. Og fandt noget lækkert kløverstof som lige havde den rigtige nuance af en lys karrygul.

Klippede blusen efter yndlingsmønstret fra Ottobre 6/2011 og syede den sammen i går aftes. Så her til morgen var der en ny bluse til Villads. Og han lyste op i et smil da han så den - "snegl" sagde han - "Søren Snegl - ligesom i Mariehønen Evigglad mor".


Så den lille glade fyr blev sendt i vuggestue i sin nye Søren Snegl bluse i dag..

På Villads fødselsdag, som vi fejrede ved stranden, plukkede jeg en masse skærme med hyldeblomster. Og så blev der ellers sat hyldeblomstsaft til at trække i køleskabet. I går var så dagen hvor jeg fik skoldet flasker og siet den lækre saft. Og jeg må sige - det smager umanerligt godt! Og så har det bare den smukkeste farve, som det står der i flaskerne. Lidt af det kom også i fryseren i isterningposer - så man lige kan smide en terning eller to i et glad og nyde et koldt glas.


Grumset blev overhældt med vodka, og står nu og trækker i køleskabet. Fik anbefalet at lave sådan en hyldeblomstlikør og er spændt på hvordan det smager når det er klar til at bliver nippet til. Men mon ikke det smager af sommer og kan nydes i haven en aften til august.

Nå.. jeg vil fortsætte min jobsøgning og min oprydning i mine stofskabe. Kan I have en dejligt Sankt Hans dag derude. Mon ikke mange af Jer nød et smukt bål et sted i går aftes? Jeg glæder mig til mine unger kommer hjem og fortæller om det bål de skal futte af i børnehaven i dag..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.