nyforelsket

Jeg føler mig nyforelsket - hvis man kan sige det om at være virkelig virkelig glad for at ens symaskiner er kommet retur fra service i fredags! De lyder som var de nye! De kører SÅ fint og overlockeren, som ellers plejer at skabe sig, kører som aldrig før! Aldrig skal der nogensinde gå så mange år uden at de får service igen! Det er virkelig pengene værd!

Og glæden over at maskinerne er tilbage udmundede straks i en ny taske til mig. Jeg måtte simpelthen lige skynde mig at sy noget nemt, da jeg i lørdags fik mulighed for lige at snige mig hen til maskinerne.


Tasken er syet i et lækkert print fra stof2000 , som jeg for lang tid siden fandt i deres restekurv. Den har lagenlærred indeni. Der er syet 2 små lommer indeni, lige til at putte småting i. Tænker tasken er perfekt til en tur til stranden, til at slæbe kreaprojekter med til kreadage og meget mere.

Og så fik jeg ellers lige ryddet 3 UFO'er væk fra sybordet. For læææænge siden klippede jeg 4 sommertoppe til Alma efter mønster fra Ottobre 1/2014. Den ene blev syet og de 3 andre lå bare. De var sådan set lidt for korte i kroppen til Alma, og oplægning ville gøre det endnu værre! Men glad for at overlockeren var tilbage på sybordet, fik jeg hjælp til at få indstillet den til rullesøm. Og wrooooom så var der lige syet 3 toppe og de er lagt op med rullesøm = de er ikke for korte.Og Alma valgte selv dette tøj til børnehave i dag

 
 
I går morges fandt jeg ud af at en af Almas veninder fra børnehaven havde fødselsdag. Jeg spurgte ved morgenmaden Alma om vi ikke skulle smutte forbi med en gave til hende (det er jo ikke altid sjovt at have fødselsdag midt i sommerferien) - og jo selvfølgelig skulle vi det. Så var gode råd dyre, jeg kastede et hurtigt blik ind i stofskabet med jersey - fandt et lækkert stribet stof frem, klippede en hurtig kjole, trådede maskinerne med rød og kort efter var der ellers en lækker kjole til veninden. Kiggede i min lille bunke med strygestof figurer og pyntede kjolen med størrelsesmærke og stjerner.
 


Sammen med en lille pose LEGO Friends blev kjolen pakket ind og vi kørte op til veninden for at aflevere den. Det endte med at Alma spontant blev inviteret til at hygge med ved fødselsdagen. Og efter 3½ time hentede vi en meget træt Alma hjem igen - det havde vist været en super hyggelig fødselsdag :o)

Nå - nu vil jeg videre med dagens arbejde - ville bare lige juble over mine skønne symaskiner - og minde andre kreapiger på at det er en virkelig god idé at få maskinerne efterset indimellem.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to nyforelsket

  1. Åhh, du har jo helt ret, man bør jo virkeligt få sendt sine maskiner til service. Må man spørge hvor meget du måtte af med få at have symaskinerne til service?
    Super flot med rullesøm i bunden, jeg må vidst hellere se at få lært hvordan man gør på min overlocker.

    SvarSlet
  2. Symaskinen kostede 500kr og overlockeren 550kr i service. Og så en ny overkniv til overlockeren. I alt 1345kr.

    Især overlockeren er nu som en drøm. Kører helt fantastisk i jersey og rib, hvor den førhen drillede helt vildt.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.