granny stripes

Der er gået total bedstemor i den herhjemme, for min symaskine og min overlocker er til service, og det kribler i fingrene efter at være krea. Hæklenålen har længe ligget urørt hen, men nu skulle det være. Så jeg gav mig i kast med en karklud i noget bomuldsgarn jeg havde liggende.

Og ja den er vind og skæv, hold op jeg er dårlig til at få vendt en række i den rigtige maske, meen mon ikke den kan bruges alligevel når den bliver færdig. Den er hæklet i hstm i bagerste maske og derved bliver den rib-agtig. Inspirationen fandt jeg på bloggen sweet potatoes.


Men karkluden var ikke nok for mig, så jeg har kastet mig ud i et forsøg på granny stripes. Og med den fine hjælp fra bloggen Tusindfryd går det jo som en leg. Har hæklet denne lille prøve, og har taget mod til mig til at hækle et kæmpe tæppe. Skal bare lige have valgt det rette garn - gerne bomuld i god kvalitet og så skal det bestilles. Og så skal jeg hygge hækle i laaang tid. For granny stripes er SÅ hyggelige - og er klart et godt projekt til at sidde med i sofaen.


Så jeg er ikke gået helt krea-kold, bare fordi mine maskiner ikke er hjemme :o)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.