Hello Kitty vol. II

Her til morgen var Alma nærmest ulykkelig over at jeg ikke havde nået at vaske hendes lyserøde Hello Kitty kjole, som hun i går havde på i børnehave. Men jeg kan bare ikke altid lige trylle tøjet rent igen. Det var ikke ok at foreslå nogle af de andre lækre kjoler hun har, så hun valgte at mixe shorts og sommertop, som ikke passede sammen, og tog lidt mut i børnehave i det.

Og det duer jo ikke helt - så jeg har forbarmet mig over hende her i sommervarmen, og har lavet endnu en kjole. Denne gang syet op i noget af en rest som jeg fandt i Videbæk. Håber den bringer lykke når hun ser den i eftermiddag, og jeg er sikker på den skal på i børnehave i morgen.


Det må også være rart at have en let kjole på her i varmen - så forstår hende godt. Og hun er lige kommet i alt-skal-være-lyserødt-fasen. Og det efterlever alt hendes tøj jo ikke ligefrem hihi. Jeg elsker at sætte masser af farver på ungernes tøj, men må hellere føje mig lidt for ønsker. Og ja - jeg har jo allerede givet mig rigtig meget i forhold til katten, som ikke er min favorit. Men hvad gør man ikke for at holde de små poder glade?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.