sommersjæl

Nu er sommeren for alvor over os - puha det er varmt udenfor. Og jeg måtte indse at jeg slet ikke har fået syet sommerkjoler til Alma-musen. Så jeg har hjemmebikset et mønster baseret på en top fra Ottobre 1/2014 til en helt enkel og lækker sommerkjole. Og Onion 20026 mønstrets sjælevarmer har været grundmønster for en sjælevarmer som er syet meget anderledes end originalmønstret. Og så korte leggings efter et Ottobre mønster fra 4/2012 udgaven af bladet.

Og det er der kommet disse sommersæt ud af:Alma var rimelig tilfreds da hun i dag kunne tage i børnehave i en ny kjole. Og jeg bliver så glad når jeg kan se i hendes øjn e at hun er lykkelig over nyt tøj som er blevet tryllet frem.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to sommersjæl

  1. Sikke nogle søde kjoler og fine sæt :-) god idé med sjælevarmeren

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.