Skygge hygge

Det nyeste slogan som kører igen og igen på tv og de sociale medier er "skygge hygge" imellem klokken 12 til 15. Og for mit vedkommende består skygge hyggen i at hækle granny stripes. Det er dejlig mediterede og jeg har slået 300 luftmasker op og er startet på et stort tæppe. Det bliver i alle regnbuens farver, alle mine bomuldsgarnrester.Det tager ret lang tid for en langsom hækler som mig - men projektet haster jo ikke. 

Og kolde sommerøl kan jo nydes imens...


Lidt farver er der efterhånden kommet på tæppet - lige til at blive glad af. 


Hvilken form for skygge hygge laver du?

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Skygge hygge

  1. Ej hvor hyggeligt. Jeg har også lige skygge-hygget med grannystribes, men dog kun i dukkevogns størrelse. Jeg mangler dog stadigvæk at lave en kant rundt, kan ikke helt tage mig sammen til at lave den.
    Jeg synes det er rimeligt imponerende hvor mange forskellige farver garnrester du har, fedt med et projekt hvor de kan bruges, det bliver jo super flot det tæppe i alle de farver.

    SvarSlet
  2. jeg er ret spændt på hvordan tæppet ender med at se ud, men der går jo nok lææænge inden det er færdigt, men det haster jo heller ikke

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.