Shopping i sommervarmen

I onsdags havde jeg en aftale med 3 andre skønne krea-piger. Aftalen var at shoppe i Videbæk nu de har 25% på alt stof i butikken. At jeg så nær ikke var kommet afsted, fordi jeg fik smækket bilnøglen indeni bilen, er så en anden sag! Hrmf! Men efter at dansk autohjælp havde hjulpet mig ud af min nød, kom jeg afsted kun 1,5 time forsinket - ups! Varmen var vist steget mig til hovedet. 


I butikken er der jo et overvældende udvalg af stof. Og jeg måtte virkelig forsøge at begrænse mig. Som i forsøge! Hi hi. Jeg synes jeg har fået en super lækker fangst med mig hjem. Og endda en masse til mig selv. Nu vil jeg nemlig sy til mig selv også. 

Først lækker isoli med stjerner. Der er købt ind til en hættetrøje til hvert barn. 


Lækre lyse jersey sommerstoffer med svampe og biler. Og et stykke hvidt jersey til test syning. Og ikke mindst stribede ribber - fundet på restebordet til 50%


Digitalt printet jersey i de skønneste prints  - til alle ungerne. Monstertrucks, skateboards, havskildpadder, balloner og ridder. Pingvinernes er isoli. 


Tøsestoffer måtte der også til. Alma elsker jordbær. Og har spurgt efter Hello Kitty stof (moren er IKKE vild med den kat!) det stribede er viscose jersey, og så lækkert. 


Og 2 tøse digitalprint og basis stjerner. 


Glade marguritter, farlige riddere og lidt rib.


En stor rest Hello Kitty fundet til en 50'er - Almas kommentar er jeg vil IKKE have gul - det skal være pink. Men mon ikke nattøj accepteres alligevel. 


Det nyeste hit i tegnefilm er Klokkeblomst og vingernes hemmelighed. Så selvfølgelig måtte jeg finde stof til en Klokkeblomst kjole til Alma. 


Og så fik jeg stof til mig selv! Og jeg er nervøs over at skulle sy til mig selv, men kan ikke blive ved med at udsætte det. 

Nu mangler jeg blot at vaske en smule af det - og så er det hele klar til at blive klippet til lækre projekter. 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Shopping i sommervarmen

 1. Sikken en masse lækre stoffer. Jeg er især vild med det blå chevron jersey til dig selv. Jeg glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 2. Hvis du sender mig din adresse sender jeg Otkotyr mønstret :-). Fede indkøb.

  SvarSlet
 3. Nøj det virker som en fantastisk shoppingtur. sidder jo her og savler ned i mit keyboard.

  SvarSlet
 4. jeg glæder mig rigtig meget til at få klippet og syet af det nye stof. Det kribler i fingrene ;o)

  SvarSlet
 5. What is the name of the fabric shop you visited ? I am looking for digital printed jersey fabrics (nature animals etc.)

  SvarSlet
 6. It is called Stof -Sycenter. But it is not possible to shop online. Only in the store in Videbæk-DK

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.