bus-bluse vol II

Villads blev slemt misundelig på den bus-bluse jeg syede til Alfred. Og den lille stofrest der var tilbage, kunne lige præcis række til et forstykke til en bluse til ham i str 110. Denne bluse har fået lækkert brunt stjernejersey på ærmer og ryg, og er rammet ind af orange. Synes den er blevet rigtig fed.


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to bus-bluse vol II

 1. Ih hvor er den fin.. Skal du ikke være med i to do- ta da.. Se på min blog :-) der er mange med

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak..

   Jeg vil da lige lure ind på din blog og se om det er en udfordring jeg skal være med i - den der to do - tada! hihi

   Slet
 2. Ih hvor er den fin.. Skal du ikke være med i to do- ta da.. Se på min blog :-) der er mange med

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.