efteråret kommer = huetid

Det er ved at bliver køligere om morgenen, og regnen har idag silet ned. Jeg har indset at jeg må igang med varmere tøj til ungerne - deriblandt huer.

I Ottobre 4/2015 var der et huemønster - som minder om de baggyhuer jeg tidligere har syet - bare ikke helt så lange. Og så er de i dobbelt lag stof, hvilket jeg ikke plejer at sy. Drengenes huer er klippet i 1 stykke stof i størrelse 50, den til Alma er delt i 2 stykker og i str 52, som det nu lige passede med de rester jeg havde liggende. Jeg synes ikke pasformen var lige som jeg ønskede det, og derfor har jeg bukket kanten op og de sidder nu godt. Villads' hue er lidt for stor og jeg skal vist have syet en lidt mindre.


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.