klar til at sige appelsiiiiin

Igår kom der fotograf i drengenes børnehave. Og drengene er jo rimelig vant til at skulle fotograferes,  og deres mor pænt vant til at sy tøj til det. Og jeg havde helt styr på tøj til Villads, for der er jo kommet en masse lækkert tøj ud af maskinerne til ham på det sidste. Men Alfred - tja jeg syntes bare ikke han havde noget tøj der kunne bruges (måske en pæn undskyldning for liiiige at sy nyt). Nå men tirsdag aften må jeg jo så hellere få styr på tøj. Og hurtigt fik jeg klippet bluse og bukser til ham. Alfred valgte selv det printede stof med biler til blusen, og så måtte jeg selv vælge resten. I mit ene skab fandt jeg så den lækreste, blødeste stræk fløjl. Så blød at jeg selv ville elske at have bukser i det stof. Og det passede perfekt til det sæt som jeg fik kombineret mig frem til.

Blusen blev syet midt i ulvetimen, og bukserne blev klippet og syet på 1 time da ungerne var puttet i seng. Og voila - et sæt nyt tøj klar til fotografering næste formiddag.

Alfred blev rigtig glad for sættet og kommenterede som det første på de bløde bukser - de er virkelig lækre mor!Min lækkermås klar til fotograf.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.