pose til fiskestang

Min mand har aldrig fået noget hjemmesyet - egentligt ret underligt, men jeg er også dårlig til at få syet noget til mig selv. Det er altid ungerne som får en masse nyt og lækkert. 

Nå men han stod og ryddede op i sine fiskestænger, og konstaterede at der var en som manglede en opbevaringspose. Og vupti - hurtigt fandt jeg lagenlærred og skråbånd frem, og syede en hurtig pose. Intet smart - men lidt erfaringer til hvis jeg fremover skal sy flere poser til fiskestængerne. Og fiskestangen er nok ligeglad med farven på posen og om posen ikke er i det vildeste design. Det smarte ved at posen har en anden farve end alle de sorte pose, som alle de andre stænger har, er at så er den nem at finde.


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to pose til fiskestang

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.