mix'n'match

Nu har jeg jo fået syet nogle bluser til Villads, men kun et enkelt par bløde bukser - vist i indlægget om safari-sættet. Og det går jo ikke. Så derfor har jeg nu syet nogle helt enkle onion 22'er bukser med tittekant. Det er virkelig længe siden at jeg har syet efter det mønster - så nu måtte jeg igang igen. Nu kan det laves mix'n'match med bluser og bukser. Det er super rart at jeg nu ikke behøver at skynde mig at vaske lige præcis de bukser som er syet til at matche blusen, men at flere basis ting passer sammen.

Til de bluser jeg har vist tidligere på blogger er der nu bløøøøde fløjlsbukser. Her først et par chokoladebrune med grøn tittekant. (farven på billederne snyder så de ser mere grå ud - det er de bestemt ikke).Hent enkle, og uden lommer og div andre detaljer - så spraglede bluser kan bruges dertil. Synes jeg har haft problemer med at for mange bluser og bukser var spraglet - og derfor ikke har kunnet sætte sammen som sæt, uden at det blev en anelse for underligt at se på.

Disse bukser er olivengrønne og med den chokoladebrun tittekant jeg har fået lavet mig. Igen - helt enkle.


Så nu er der rig mulighed for at mindstemanden selv kan få kombineret sig frem til lige præcis det sæt tøj han synes er smartest på dagen. Og jeg tænker at jeg vil sy lidt flere bluser i samme farve-stil, så der kan kombineres endnu mere.

Denne kombination er ihvertfald godkendt...
Og hvorfor han stritter sådan med numsen - det aner jeg ikke.. Og jeg undrer mig endnu mere over at vores kat absolut ville med på billederne hihi

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.