forår på vej?

Foråret er på vej??? Nej vel! Der er smuk hvid sne overalt udenfor. Og ungerne og jeg har idag leget i sneen og kæklet. Dejligt med røde kinder og sne på lufferne.

Og selvom jeg elsker sne, så drømmer jeg lidt om forår - og derfor har jeg fået syet et par skønne grønne bløde bukser til Alfred med en traktor på. Hjemmebikset mønster med sidelommer på. Og der er selvfølgelig gule detaljer på da han elsker gul.Alfred blev meget glad for dem, og tjekkede hurtigt ud om der var lommer og knap. De er godkendt!

Og til Alma har jeg fået syet et par prikkede bukser. Jeg er ikke særlig vild med det røde prikkede stof, men havde så rigeligt på lager og bruges skulle det. 


Mønstret er fra Ottobre 4/2012, med lidt ændringer. Og en morgentræt Alma blev glad for nye bukser.Og endnu en hurtig undertrøjebody til Villads blev det også til.


Jeg begynder efterhånden at komme til bunds i bunkerne på sybordet. Og det er super dejligt. Og så er det jo fedt at bruge sin søndag på at syhygge sammen med et par kreapiger. Det er fedt at sidde i en hyggelig stue og høre maskinerne suse afsted og kaffen i krusene smøre stemmebåndene som hurtigt bliver rødglødende hihi.

Fortsat skøn kreativ uge derude i det snedækkede Danmark

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.