vinderen er fundet

Tusind tak for Jeres deltagelse i min lille krea-hygge give away. Det er skønt at I følger med her på min blog, hvor jeg blot hygger med at fremvise det jeg får fremtryllet ved mine symaskiner. Det kreative giver mig et frirum, hvor jeg kan lade farver og mønstre regere. 

Min mand har udtrukket en heldig vinder: Lisbeth - du blev var nr. 11, som var nummeret der vandt. Så du kan nu få lavet en lækker elefanthue, som beskytter mod de kolde elementer, der for alvor viser sig i disse dage. Stort tillykke. 

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to vinderen er fundet

  1. Jubii - ih, hvor er jeg glad (og glæder mig allerede til at få endnu et miniT - produkt)

    SvarSlet
  2. Altså inden for dørene herhjemme :-D

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig til at sy hue i skønne tøsefarver :o)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.